Filteren

Filter

Gymleerkracht

NIEUWERKERK AD IJSSEL | Montessorischool Nieuwerkerk a/d IJssel

Op onze school staan de waarden ‘eigenheid, verantwoordelijkheid, zelfstandig en samen’ centraal. We leren de kinderen zelfstandig taken te doen. Door ze keuzevrijheid te bieden en ze het vertrouwen te geven dat zij al veel kunnen, ontwikkelen kinderen zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en zorgzaamheid voor hun omgeving. 

We vinden het belangrijk dat kinderen lekker kunnen bewegen. Maria Montessori geloofde dat er een directe link is tussen fysieke activiteit en cognitieve ontwikkeling. Beweging stimuleert de hersenen en bevordert leerprocessen, waardoor kinderen beter in staat zijn om nieuwe concepten en vaardigheden te begrijpen en te integreren. Op ons groen/blauwe schoolplein en in de professionele gymzalen waar wij gebruik van maken, krijgen kinderen de ruimte om met plezier te bewegen volgens onze kernwaarde ‘Leer het mij zelf te doen’.

Als gymleerkracht krijg ook jij de ruimte om je talent en energie in te zetten. Je bereidt de lessen zelfstandig voor, maar het team staat altijd voor je klaar om mee te denken. 

Interesse? Lees de volledige vacature in de bijlage. 

  • Vakleerkracht
  • een jaarcontract met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • 8-16
  • startdatum: Zo snel mogelijk
Bekijk vacature